FRIVILLIGHETSARBEID

elektriker

MENIGHETSARBEID 

Liker du å jobbe med hendene og samtidig ha kontakt med mennesker, kan disse oppgavene være noe for deg: BASAR, ÅPENT HUS, TORSDAGSKAFE, BARN OG UNGDOM, DUGNAD, KIRKEVERT, JULE- OG PÅSKEVERKSTED.

 PLENKLIPP OG ANNEN ENKLERE OPPGAVER

Eller liker du helst utendørs oppgaver så kan PLENKLIPP (sommer), LØV-RAKING (høst), SNØMÅKING, STRØ SAND OG SALT om vinteren være en fin avkobling. Engelte ganger
vil det være behov for HENTE- OG BRINGETJENESTE AV ELDRE OG UFØRE.

BESKRIVELSE AV VÅRE TILTAK

Åpent Hus har eget styre som planlegger hva som skjer på torsdagene. Annenhver torsdag kl. 11.30 i partallsuker er det lunsj, hvor alle kan komme og ta seg en lunsj, kaffe i et avslappende og sosialt miljø. Noen ganger inviterer vi forlesere som kan komme og fortelle om ulike temaer som kan være av interesse.

Torsdagskafe har fast vaffel- og kaffeservering kl. 14.00 annen hver uke i oddetallsuker og etterpå blir det servert middag kl. 16.00.  Åpent for alle som ønsker slippe å lage middag hjemme.  

Basaren skjer årlig i uke 10, og er en stor dag for Døves Menighet. Store og små, eldre og unge, hørselshemmede og hørende, nye og gamle folk kommer innom for en visitt og være med på en spennende trekning av flotte premier. Det serveres mye god mat, kaker, m.m.  

Påsken
 er et eksempel hvor vi har åpent kirke enkelte dager og da byr vi på påskefrokost eller middag og hyggesamvær. Til disse og andre aktiviteter som Menigheten arrangerer trenger vi frivillige til å bistå med ulike oppgaver.

Se nærmere på døvekirkens hjemmesider, hvor det er informert om arrangementer i tiden fremover. www.dovekirken.no/oslo 

Under våre arrangementer kan du f.eks benytte mobilbetalingsløsningen VIPPS til å betale for lunsj på åpent hus, vafler og middag på torsdagskafe, egenandel julemiddag og voksenjuletrefest, basar, m.m.   • Adresse:

    Fagerborggata 12
    0360 OSLO
  • Epost:

    jv259 (a) kirken.no